Konkurrence

Book tid til hjulskifte nu og deltag i konkurrencen om et sæt Continental vinterdæk

Hos værkstedskæden Autoplus er vi specialister i dæk. Booker du tid til hjulskifte hos os allerede nu, får du chancen for at køre sikkert gennem vinteren på et sæt premium vinterdæk fra Continental. *

*Konkurrencen løber fra den 1. oktober til den 30. november 2024 kl.23:59. Der trækkes lod blandt alle gennemførte hjulskift booket via formularen på denne side. Præmien er et sæt Continental vinterdæk op til 18 tommer til en værdi af op til kr. 12.000,-. Læs konkurrencebetingelserne her.

Nye vinterdæk? Her er vores anbefalinger

Sikkerhed starter med dækket

Hvornår skal dine
vinterdæk udskiftes?

Dine dæk er den eneste kontaktflade mellem bilen og vejen, og de har derfor stor betydning for din sikkerhed.

Vi anbefaler, at du udskifter dine dæk når:

Bedst i test

Vinderen af FDM’s vinterdæktest 2024 er…

Årets vinder af FDM’s store vinterdæktest blev Continental WinterContact TS870, der – som det eneste – opnåede 5 stjerner. 

Testen havde fokus på både køresikkerhed og miljø, og der blev blandt andet testet:

Continental viser endnu engang, at der er stor sammenhæng mellem kvalitet og sikkerhed. Du kan læse mere om FDM-testen her.

Premium vs. budget

Derfor skal du vælge et premium dæk

Når det kommer til din bils ydeevne og sikkerhed, spiller dine dæk en afgørende rolle. Trænger du til nye dæk, anbefaler vi, at du vælger et premium dæk. En af de førende dækproducenter inden for premium dæk er Continental, der investerer betydeligt i både forskning og udvikling for at levere produkter af højeste kvalitet.


Med et premium dæk får du:

Optimal sikkerhed: Premium dæk giver bedre vejgreb og kortere bremselængde – især under våde forhold, hvilket øger din sikkerhed.

Forbedret ydeevne: Dækket tilbyder overlegne køreegenskaber og stabilitet, hvilket forbedrer køreoplevelsen – især ved højere hastigheder.

Længere levetid: Premium dæk er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket giver længere levetid og kan føre til lavere samlede omkostninger over tid.

Autoplus - et værksted lige i nærheden

Professionelt hjulskifte på alle bilmærker og modeller

Hos dit nærmeste Autoplus-værksted kan du altid regne med at blive mødt af kompetente og erfarne mekanikere, der både hjælper dig med at finde frem til de helt rigtige vinterdæk til din bil og samtidig sørger for at skifte dem for dig. 

Autoplus er en landsdækkende værkstedskæde med mere end 150 frie værksteder. Vores kædekoncept er simpelt: frit værksted, frit valg. Det betyder, at værkstederne frit kan vælge de dele af konceptet, som passer til deres værksted, forretning og vækst. Men én ting har alle vores værksteder til fælles, og det er, at service og kvalitet er i top. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker efter fabrikantens forskrifter lige meget hvor i landet, du befinder dig. Læs mere om Autoplus her!

Skal du være på forkant med det danske efterårs- og vintervejr? 

Book tid til hjulskifte hos et af vores Autoplus-værksteder allerede i dag og deltag i konkurrencen om et sæt premium vinterdæk fra Continental.